The job you really want

Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we wereldwijd voor tevreden klanten. Dit doen we door eigenwijs te zijn en klantgerichte profieloplossingen te bedenken en te maken waarmee onze klanten het verschil kunnen maken. Met eigen ontwikkeldestate of the artmachines, eigen toolings én met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Werken bij KS Profiel betekent onderdeel worden van een sterk en hecht team. Je gaat met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel en professioneel, met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

SOLLICITEER NU!

Heb je ambitie, hou je van aanpakken en wil je met ons meegroeien? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Kijk bij de vacatures of jouw functie ertussen zit.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Ben je technisch of commercieel sterk, of heb je veel logistieke ervaring? Neem dan voor een vrijblijvende kennismaking contact op met Anita Derks, HR Adviseur  (0168 - 386 266). Of stuur je open sollicitatie met je C.V. via e-mail naar vacature@ksprofiel.com

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes.
ERIK VOGELAARS - PRODUCTION MANAGER KS PROFIEL