Account & Projectmanagement

Klantgerichtheid zit als familiebedrijf bij KS Profiel sinds de oprichting in het bloed. Door nauwe samenwerking met u krijgen we goed inzicht in uw wensen en achterliggende processen. De mensen van account en projectmanagement spelen daar een cruciale rol in. Onze diepgaande expertise op het gebied van profileertechniek en systeembouw, combineren we met de uitgebreide kennis van uw markt en organisatie.

Met passie halen we het beste voor u uit onze techniek en innovatiekracht. En indien gewenst zorgen wij dat onze technische mensen om tafel komen met uw engineers. Zo werken we optimaal samen om tot de beste oplossingen te komen.Kwaliteit, snelheid en servicegerichtheid zijn de drijfveren waarmee we u elke dag ontzorgen, waar u ook ter wereld bouwt. Wij bieden u één aanspreekpunt voor al uw wensen en zorgen. Van het eerste schetsontwerp tot logistieke afhandeling ter plaatse kunt u rekenen op absolute toewijding van KS Profiel! Zo lossen wij onze belofte aan u in: profile solutions you really want.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!