KS Parts and Components

Voor uw project wilt u helemaal worden ontzorgd.Met de dochter onderneming KS Parts and Components heeft KS Profiel alles onder één dak om u volledig te kunnen beleveren. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen die benodigd zijn voor de assemblage van uw project op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Voetplaten, koppelstukken, schetsplaten, windverbanden, bouten, gevelbeplating of een volledig trappenhuis: uw systeem maken wij compleet.

Wij leveren de materialen mee met de profielen, in de juiste volgorde en traceerbaar met QR-codes, zodat uw bouwwerkzaamheden vlot kunnen doorgaan. Ook levering van een eenmalige serie of nalevering van kleine aantallen profielen verzorgen wij snel met behulp van diverse bewerkingen, zodat uw bouwproject geen vertraging oploopt. Voor het leveren en (na)bewerken van profielen bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. Nabewerking van profielen verzorgen wij van 3D en vlakbed lasersnijden, laserlassen tot kanten. Ook metaalbewerkingen en oppervlaktebehandelingen zoals verzinken, spuiten, poedercoaten, stralen en een breed scala aan andere nabehandelingen verzorgen wij voor u op maat.

Van A tot Z zorgen we dat uw systeem compleet is en leveren zo spoedig mogelijk als u producten te kort komt. De continuïteit van uw project staat bij ons voorop!

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!