Logistiek

Uw profielen op de afgesproken tijd, correct en op de juiste plaats is essentieel voor uw project. De logistiek medewerkers van KS Profiel werken daarom nauw samen met onze projectmanagers om ervoor te zorgen dat de opslag en het transport van uw profielen vlekkeloos verloopt. Waar er ook ter wereld moet worden geleverd. Uw planning is leidend, zodat uw project ongestoord verloopt.

Logistiek management zoals samenstelling van profielen inclusief bevestigingsmaterialen, transport, inklaring en afhandeling van douaneformulieren nemen wij volledig uit handen. Via labels met QR-codes kunt u exact volgen welke leveringen van uw project u ter plaatse ontvangt: een prettige zekerheid in een complexe en dynamische werkomgeving. Daarnaast kunnen wij in ons distributiecentrum van 10.000 m2 indien gewenst voorraden voor u beheren zodat u de continuïteit van uw bouwproces altijd is gegarandeerd.

Onze logistieke dienstverlening aan u gaat bij ons verder dan het verzenden van uw profielen. Wij kunnen u tot op de bouwplaats ontzorgen door het sitemanagement uit handen te nemen. Het lossen van containers met complexe profielsystemen kan namelijk tijdrovend zijn. Een van onze logistiek managers organiseert ter plaatse het lossen, beheren en uitgeven van de juiste profielen op uw project. Een eigen Simply™ lossysteem wordt voorafgaand aan de levering naar de bouwplaats gestuurd. Uw profielen worden dan ter plaatse efficiënt uit de containers geladen zodat probleemloze voortgang van uw project is gegarandeerd.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!