Profileertechniek

De technische realisatie van uw profielontwerp wordt gegarandeerd door de engineers van profileertechniek. Met de geavanceerde apparatuur van de gereedschapsmakerij worden de walsrollen, ponsen en messen voor uw profiel op maat gefabriceerd. Onze decennialange kennis van profileertechniek zorgt ervoor dat u exact het profiel krijgt volgens de kwaliteit en specificaties die u wilt.

Met een uitgebreid modern machinepark van computergestuurde profileerlijnen kunnen we vrijwel alle profielen voor u produceren. Van eenvoudige standaardprofielen tot profielen met de meest complexe gatenpatronen en nabewerkingen. Door de ontwikkelingen in de markt goed te volgen, weten we welke machines er nodig zijn om de volgende generatie profielen te kunnen maken. Onze profileerlijnen ontwerpen en bouwen we zelf, zodat we geheel naar eigen technisch inzicht en op uw behoefte afgestemd efficiënt kunnen produceren. Zo hebben we in 2019 een profileerlijn gerealiseerd met een bereik van 1000 mm. Dit is het zwaarste kaliber profiel in de markt beschikbaar waarmee nog hoger kan worden gebouwd en een grotere overspanning kan worden bereikt.

Door onze klantgerichtheid, marktkennis, vakmanschap en innovatiekracht geven we u de voorsprong. Dat betekent ook dat wanneer u continue vraag naar specifieke profielen heeft, het wellicht economisch efficiënter is deze zelf te gaan produceren. Onze engineers van profileertechniek ontwerpen, bouwen en onderhouden uw eigen profileerlijn bij u op locatie. Daarbij zorgen we ook voor de opleiding van uw operators, zodat u expertise in huis opbouwt voor uw eigen profielen.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!