Onze aanpak

Onze aanpak is erop gericht om u en uw opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Van het leveren van een enkelvoudig standaard profiel tot volledige complexe systemen op maat. Van ontwikkeling en productie tot logistiek en installatie, wij gaan tot het uiterste om uw verwachtingen te overtreffen en onze belofte waar te maken: profile solutions you really want.

Samen sta je sterk

Met grote passie voor techniek streven wij naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarbij kijken wij goed naar uw vraag, en de vraag die daar mogelijk achter ligt. Onze uitgebreide kennis van profileertechniek gecombineerd met de kennis van uw branche zorgt daarbij voor de beste en meest innovatieve oplossingen. Pas als helemaal duidelijk is hoe we zo slim en efficiënt mogelijk uw profieloplossing kunnen realiseren, gaan we over tot productie.

Ontwerp

Na het in kaart brengen van uw wensen bepalen wij een programma van eisen voor de profieloplossing. Afhankelijk van de wensen en eisen, kijkt onze R&D-afdeling hoe deze wensen en eisen het beste kunnen worden vertaald naar een eerste ontwerp. De afdeling R&D brengt samen met u het gebruiksdoel en de exacte toepassing in beeld en de specificaties die daarvoor nodig zijn.

MODEL

Uit deze inventarisatie volgt een ontwerp dat R&D in nauwe samenwerking met de engineeringafdeling maakt. Het eerste resultaat is een 3D-model dat goed inzicht geeft in het uiteindelijke product en de wijze waarop het gaat worden toegepast. Indien gewenst wordt er op basis van dit 3D model een prototype op een zetbank gemaakt.

GEREEDSCHAPPEN

Als het model en de definitieve producttekeningen zijn goedgekeurd, worden door onze gereedschapsmakerij de gereedschappen geselecteerd. Voor de standaardmaten kunnen doorgaans universele gereedschappen worden ingezet. Voor specifieke eisen worden gereedschappen speciaal voor u op maat gemaakt.

INKOOP, PLANNING EN PRODUCTIE

Tijdens het ontwerpproces zorgt de afdeling Account & Projectmanagement dat de juiste staalsoort tegen een goede prijs wordt ingekocht en op tijd wordt geleverd. Ook zorgt de planner dat de productie van de profielen, afgestemd op uw planning, op tijd van start kan gaan. Als de gereedschappen gereed zijn, het staal is geleverd en de profileerlijn is ingericht kan het productieproces na een goedgekeurde proefrun starten. Afgestemd op uw wensen en eisen worden de profielen vervolgens gebundeld waarbij eventueel special products worden toegevoegd zoals verbindingsstukken, bouten en moeren.

DISTRIBUTIE

Vanuit het distributiecentrum wordt uw order tijdig naar het door u opgegeven adres verscheept, waar ook ter wereld. Ook kunnen profielvoorraden in opslag worden gehouden totdat ze nodig zijn voor verwerking. Via QR-codes zorgen wij ervoor dat u overzicht houdt over de zendingen die u op de bouwplaats ontvangt.

ON-SITE AFHANDELING

Onze zorg stopt niet bij het versturen van uw profielen. Wij zorgen ervoor dat de on site afhandeling vlot verloopt, zodat u zo kostenefficiënt mogelijk kunt werken. Bij complexe systemen kunnen wij een sitemanager meesturen om op de bouwplaats de logistieke afhandeling te coördineren.

PROFILE SOLUTIONS YOU REALLY WANT.

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!