Profieloplossingen

Het spectrum van toepassingen voor profieloplossingen is zeer groot. KS Profiel levert u van complexe warehousesystemen tot enkelvoudige gerolvormde standaardprofielen. Uw vraag is leidend.

Wilt u robuuste profielen voor voldoende draagkracht van dak of vloer of lichtere profielen voor goten, installaties of geleiderails? Wij leveren het u; de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Onze kracht ligt in maatwerk. Samen met u ontwikkelt onze R&D-afdeling profieloplossingen, van een enkelvoudig profiel op maat tot aan een volledig complementair systeem.

Maatwerk profielen

Onze kracht is het verzorgen van innovatieve maatwerk profieloplossingen. In nauwe samenwerking met kunnen wij u voor uw specifieke project op maat gemaakte profielen ontwikkelen. Met branchegerichte expertise en diepgaande kennis van staal, ontwerpen onze Research and Development Engineers profieloplossingen die volledig aansluiten op uw toepassing. Denk hierbij aan onder meer materiaal besparende ontwerpen, slimme klik- en boutverbindingen en koppelsystemen. Hierdoor is minder montagemateriaal nodig en u kunt sneller bouwen: winst voor u in zowel tijd als kosten. Neem voor uw specifieke maatwerkbehoefte contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Profielsystemen

Voor volledige bouwprojecten of deelprojecten kunnen onze engineers in samenwerking met uw profielsystemen ontwikkelen op basis van uw specifieke wensen en eisen. Deze maatwerk profielsystemen ontwerpen en produceren wij voor u inclusief de voor uw project op maat gemaakte verbindingen. Als partner in uw project ontzorgen wij u volledig van ontwerp tot fabricage en logistiek. Neem contact op met een van onze Account-of Project managers om uw projectwensen door te spreken.

Standaard en standaard plus systemen

Wij leveren een gamma aan standaard en standaard plus profielen die u veelzijdig kunt toepassen. Dit gamma omvat onder meer de L, U, C, Sigma, Omega en Z profielen. Afhankelijk van de toepassing en uw specifieke wensen kunnen wij deze profielen in elke gewenste staalkwaliteit leveren. Daarnaast kunnen wij ze tijdens het rolvormen van gewenste gatenpatronen, verjongingen of kepen voorzien, waardoor u ze snel en makkelijk kunt monteren. Wilt uw weten welk standaardprofiel het beste voor uw project kan worden toegepast? Neem direct contact op; onze verkoopadviseurs helpen u graag.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!