Over ons

KS Profiel: profieloplossingen sinds 1975. Klantgericht ontwikkelen is sinds de oprichting in 1975 het leidende motief geweest van KS Profiel. Dit betekent dat de vraag van onze opdrachtgever altijd voorop staat. De mogelijkheden voor het vervaardigen van profielen en systemen zijn eindeloos. Dat is de basis voor uw en ons succes. Door altijd goed naar onze klanten te luisteren en nauw met ze samen te werken, zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd opererende industriële onderneming met ruim 250 medewerkers. Klantfocus en persoonlijk aandacht blijft onze drijfveer, met welke vraag u ook bij ons komt. Wij helpen u graag met uw uitdagingen.

Ontmoet ons team

Wij zorgen voor werkelijke meerwaarde. De mensen bij KS Profiel zorgen dat onze technische expertise werkelijke meerwaarde voor u oplevert. Wij stellen ons graag aan u voor en nodigen u uit om contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Historie

Begonnen in 1975 als lokale handelsonderneming in profielen, uitgegroeid tot wereldwijd opererende leverancier in complexe profieloplossingen. Lees hier de geschiedenis van een trots familiebedrijf.

Identiteit

Als familiebedrijf zijn we vanaf de oprichting een waarden-gedreven onderneming waarin mensen een centrale rol spelen. Wij houden van ons vak en willen daarin niet alleen de beste zijn, maar ook de meest klantgerichte. Dit betekent dat we er altijd naar streven om optimale waarde voor u toe te voegen.

KS en de wereld

Als succesvolle onderneming staan we midden in de samenleving en hebben we verantwoordelijkheid naar onze medemens, daarom schenken we elk jaar 10 procent van onze brutowinst aan de KS Foundation.

Kwaliteit

KS Profiel is gecertificeerd volgens de laatste ISO 9001 normering. Onze staalsoorten komen uit gerenommeerde fabrieken en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ze worden volgens uw specificaties binnen de kleinste toleranties vervaardigd en verwerkt.

Downloads

Hieronder kunt u diverse documenten downloaden.