Identiteit

Als familiebedrijf zijn we vanaf de oprichting een waarden-gedreven onderneming waarin mensen een centrale rol spelen. Wij houden van ons vak en willen daarin niet alleen de beste zijn, maar ook de meest klantgerichte. Dit betekent dat we er altijd naar streven om optimale waarde voor u toe te voegen.

Als onderneming staan we midden in de samenleving en leveren daaraan een duurzame bijdrage. Waarde bieden voor onze klanten en de wereld waarin we leven is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. Het zorgt ervoor dat we elke dag met plezier en voldoening ons werk doen.

Visie

Onze visie is dat we door de meest klantgerichte samenwerkingspartner in profieloplossingen te zijn, wereldmarktleiderschap bereiken.

Deze visie maakt van onze collega’s een hecht team, en zorgt ervoor dat we altijd scherp in de wedstrijd zitten. Met klantfocus en creativiteit werken we aan het succes van onze opdrachtgevers wereldwijd. Daarbij streven we naar een duurzame samenwerking op de lange termijn waarin we samen waarde creëren.

Missie en kernwaarden

Onze missie luidt als volgt: “We ontzorgen onze klanten optimaal, door samen met hen op creatieve wijze hoogwaardige systeemoplossingen met profielen te ontwikkelen, produceren, organiseren en te distribueren.”

Elke dag opnieuw werken we bij KS Profiel aan deze opdracht die we aan onszelf hebben gegeven. Daarmee hebben we bereikt waar we nu staan: wereldwijde leverancier van profieloplossingen. Hierin blijven we ons continu ontwikkelen, want de wereld om ons heen verandert. De technologische mogelijkheden nemen toe, de wensen van onze klanten veranderen met de wereld waarin zij opereren. Wij groeien mee en blijven scherp, want het kan altijd beter.

Onze kernwaarden geven richting aan de wijze waarop wij ons werk doen en hoe wij als onderneming in de wereld staan.

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn transparant in onze communicatie. Verrassingen zijn bij ons positief.

Wij bieden aan onze klanten totaaloplossingen in profielen. Dat kunnen we doen omdat we een hechte samenwerking aangaan zodat we goed de vraag achter de vraag te weten komen. Op deze wijze ontzorgen we u als klant en krijgt u de oplossing die u werkelijk nodig heeft.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!