Sectoren

Door de veelzijdigheid van koudgewalste profielen zijn de toepassingsgebieden eindeloos.Wij hebben hoogwaardige expertise in het produceren van profielen voor uiteenlopende soorten systeembouw. Wereldwijd zijn we een gevestigde leverancier van oplossingen voor de Warehousing en Solarsector. Onze brede kennis van constructies passen we ook toe in samenwerking met veel bouwondernemingen. Van eerste idee tot volledig uitgewerkt profielsysteem dat voldoet aan alle veiligheidseisen en bouwkundige normen. Scherp op de kosten, creatief in oplossingen en altijd in goede samenwerking.

Solar

Solar systemen: Slim. Robuust. Flexibel. Door de verduurzaming van energie neemt de vraag naar zonne-energie sterk toe. De solar specialisten van KS Profiel hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van slimme stalen onderconstructies voor zonnepanelen. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig en vlot te monteren zodat de stekker er snel in kan. Wereldwijd leveren wij uiteenlopende systeemoplossingen voor zonneparken op de grond, daken en op het water.

Warehousing

Warehouse systemen: veelzijdig maatwerk. Groei van e-commerce, hogere eisen aan logistieke dienstverlening tot aan de deur en de toename van robotisering vragen om steeds slimmere warehouse oplossingen. Bij KS Profiel kan het team van warehouse specialisten u volledig ontzorgen. Van R&D, ontwerp en productie tot aan de logistieke operatie op de bouwplaats, waar ook ter wereld. De warehouse systemen van KS Profiel kunnen exact volgens uw specificaties en standaarden worden gefabriceerd.

Construction

Bouwtoepassingen: van profiel tot project. De toepassing van koudgewalste stalen profielen in de bouw heeft een enorme vlucht genomen. Veel bouwers en constructeurs herkennen de voordelen in prijs/kwaliteit, duurzaamheid, gewicht en de slimme technische mogelijkheden van profileertechniek. Van liggers en goten tot complete bouwsystemen: bij KS Profiel kunnen we alles voor u maken.