Onze belofte

Uw succes staat centraal in onze aanpak. Door de meest klantgerichte samenwerkingspartner in profieloplossingen te zijn, werken we samen aan succes. Wij worden gedreven door het idee dat het altijd beter kan. Daarmee willen we elke keer opnieuw onze klanten verrassen en onszelf overtreffen.

Wij ontzorgen u optimaal door samen met u op creatieve wijze hoogwaardige systeemoplossingen te ontwikkelen, organiseren en te distribueren. Samenwerking is hierin de sleutel tot succes: korte lijnen en heldere communicatie houdt de vaart erin en zorgt voor het beste resultaat. Zo creëren we samen meer waarde. Met ons vakmanschap en onze kennis van de markt helpen we u graag vooruit.

U wilt weten waar u aan toe bent. Als familiebedrijf staat betrouwbaarheid als kernwaarde hoog in het vaandel; wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We kennen de dynamiek van bouwprojecten en daarom is onze aanpak daadkrachtig en flexibel. Daarbij handelen we altijd oplossingsgericht en vanuit uw belang. Dat is onze belofte aan u:

Klantondersteuning

Als opdrachtgever van KS Profiel beschikt u over één aanspreekpunt. Uw persoonlijke projectmanager zorgt ervoor dat uw opdracht binnen KS Profiel wordt gerealiseerd. Hij of zij heeft kennis van uw markt en verdiept zich in uw specifieke wensen en de randvoorwaarden waarbinnen u opereert. Gedurende het hele proces – van ontwerp, productie tot distributie – zorgt uw projectmanager ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Waar gewenst zal hij of zij de technisch specialisten van KS Profiel met uw technici of installateurs in contact brengen. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan de allerbeste profieloplossing worden gerealiseerd ten aanzien van kwaliteit, duurzaamheid en installatiegemak.