Werken bij KS Profiel

De baan die je écht wilt. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we wereldwijd voor tevreden klanten. Dit doen we door eigenwijs te zijn en klantgerichte profieloplossingen te bedenken en te maken waarmee onze klanten het verschil kunnen maken. Met eigen ontwikkeldestate of the artmachines, eigen toolings én met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

De baan die je écht wilt

Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we wereldwijd voor tevreden klanten. Dit doen we door eigenwijs te zijn en klantgerichte profieloplossingen te bedenken en te maken waarmee onze klanten het verschil kunnen maken. Met eigen ontwikkeldestate of the artmachines, eigen toolings én met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Vacatures

Welke baan wil jij? Heb je net je opleiding afgerond? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Technisch, innovatief, commercieel, logistiek, of administratief: in onderstaande vacatures zit mogelijk de functie die bij jou past.

Stage en werkend leren

Als je gedreven bent en tijdens je opleiding je ook in de praktijk wil ontwikkelen, kun je bij KS Profiel zeker terecht! Wij hebben stage- en leer-/werkplekken beschikbaar. Onder begeleiding van gedreven vakmensen met jarenlange ervaring leer je bij ons de kneepjes van het vak. Wil je weten of wij een plek hebben die aansluit op jouw opleiding? Maak een afspraak met Anita Derks, HR Adviseur (0168 - 386 266). Of mail je open sollicitatie naarvacature@ksprofiel.com.

De mensen bij KS

Gedrevenheid en vakmanschap kenmerkt de mensen van KS Profiel. Zij werken elke dag met collega’s en klanten samen om de beste profieloplossingen te vervaardigen. Maak hier kennis met een selectie van de vele professionals die bij KS Profiel werken.

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!