De mensen bij KS

Gedrevenheid en vakmanschap kenmerkt de mensen van KS Profiel. Zij werken elke dag met collega’s en klanten samen om de beste profieloplossingen te vervaardigen. Maak hier kennis met een selectie van de vele professionals die bij KS Profiel werken.

MARIJN VAN DE WERKEN - R&D

“Mijn rol is om de vraag van de klant door te vertalen naar de beste technische oplossing. Een gezamenlijke brainstormsessie is daarbij ideaal om zo de functies en oplossingsrichtingen van het systeem te bepalen. Na verdere uitwerking blijkt dat er altijd wel ergens winst voor de klant valt te behalen door het anders en beter te doen. Zo combineer ik mijn vakkennis én creativiteit. Naast dat het fijn is om een klant blij te maken met een nieuwe oplossing krijg ik er ook energie van :-).“

RONALD SPEKSNIJDER – TEAMLEIDER LOGISTIEK

“Samen met mijn team zorg ik dat vanuit de fabriek de logistiek gesmeerd loopt. Dat kan nogal eens uitdagend zijn. Er wordt op 17 verschillende productielijnen profielen geproduceerd voor verschillende klanten. Deze moeten op tijd vanuit de fabriek naar het distributiecentrum worden gebracht. Van daaruit moeten ze naar de klant, om op tijd geleverd te worden zodat de bouw daar ter plaatse volgens planning doorgaat. De juiste profielen op tijd naar de juiste plaats brengen is een voortdurende logistieke puzzel. De laatste jaren is KS Profiel gegroeid en is dus ook het productievolume toegenomen en is de logistiek complexer geworden. Mijn mensen en ik zijn daarin meegegroeid en zijn hierin ook leidend geweest. Zo sturen we door goed te plannen, profielen inmiddels ook rechtstreeks vanaf de productielocatie naar de klant. Die ruimte krijg je bij KS Profiel, en dat vind ik mooi.”

JOHN DE BLIECK – ENGINEERING

“Mijn verantwoordelijkheid is het machinepark van KS Profiel. Wij bouwen onze eigen machines zodat we exact kunnen maken wat de klant nodig heeft. Toen ik hier kwam werken was er nog geen eigen Technische Dienst. Nu werk ik op een afdeling met 8 collega’s en samen met hen zorg ik ervoor dat de productielijnen goed afgesteld hun werk blijven doen. KS Profiel is behoorlijk eigenwijs want we vinden dat we het allemaal het beste zelf kunnen doen. En we maken dat waar! Onlangs hebben we een van de zwaarste profileerlijnen van Europa gebouwd waarmee we meteen marktleider zijn geworden in het dikste profileerbereik. Van ontwerp, bouw tot softwarematige aansturing hebben we die lijn helemaal zelf gebouwd. Dat is leerzaam en ook gewoon gaaf als je met je collega’s samen er het eerste profiel vanaf ziet komen. Inmiddels zijn er alweer genoeg plannen voor andere uitdagingen bij KS Profiel!”

NEEM CONTACT OP

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!